Ognisko Sycharowskie w Łukowie – ul. Maryli Wereszczakówny 37

Parafia
lukow-alberta-192 ZAPRASZAMY na spotkania Ogniska Sychar Wiernej Miłości Małżeńskiej SYCHAR w Łukowiew drugą środę miesiąca.
Msza święta o godz. 18.00 a po niej spotkanie w salce parafialnej w budynku przy plebanii przy parafii pw. Św. Brata Alberta ul. Maryli Wereszczakówny 37. W trzecią niedzielę miesiąca po Mszy św. wieczorowej zapraszamy na adorację Najświętszego Sakramentu i wspólną modlitwę w kościele. Opiekunem duchowym Ogniska jest ks. mgr Paweł Żukowski.
Kontakt z liderką ogniska Małgorzatą Gołębiowską kom: 508 276 326. Parafia św. Brata Alberta >>>
Diecezja siedlecka >>>

W czwarty wtorek miesiąca odbyło się spotkanie w ognisku SYCHAR w Łukowie.

Na Mszy Świętej o godz. 19-ej z radością w sercach i w atmosferze wyróżnienia, jako reprezentacja wspólnot i parafii – składaliśmy życzenia imieninowe  ks. Kamilowi.  Nasz opiekun nie krył radości i wzruszenia, były to bardzo miłe chwile. Potem zostaliśmy zaproszeni na herbatę – osłodzoną pączkami i ciastem (palce lizać).

Na spotkaniu poruszaliśmy temat dnia skupienia, do którego przygotowujemy się na 8.09.2018r.

Omawialiśmy też szczegóły Studium Biblijnego, z którym niebawem ruszamy.

W związku z tym, że okres wakacyjny dobiega końca, od września wracamy do poprzedniej godziny Mszy Świętej tj. 18.00. Na najbliższe spotkanie  zapraszamy już 11.09.2018r.